En sista fix

Så går tankarna för den obotliga romantikern en lördagsnatt.
En tyst knackning på min ytterdörr, en Tea som tassar upp för att öppna. Kisar mot hans skepnad i trapphuset och blir upptryckt mot väggen. Krävande, hungrigt och med all saknad kysser han mig. Vi andas tungt och han flämtar fram
 -Det är inte samma sak utan dig.
Sträva ivriga händer, kalla från nattluften innanför mitt linne. I surrender och för ännu en sista gång rusar min puls i väg innan vi somnar. Bara en sista gång?

Heartless

Har du hört låten Heartless med Kanye?

Tänk på mig när du hör den.
Theme of my thoughts right now.

Självklart mötte jag upp Yvig till lunch. Det var sushi och det obligatoriska hånglet i korsning som är lite av vår grej. Det är något med oss och korsningar.
Och jag är inte dum, inte alls.
För även om Yvig får mig att må så hejdundrande bra och att få skratta bort en lunchtimma med honom på något sätt är värdefullt så ger jag honom så mycket av min tid bara för att jag på någon nivå har fått 'konkurrens'.
För att hon, Virrig, inte ska gå runt och tro saker.
Yvig blir ett litet nystan jag bollar runt med, vilket han inte har något emot för han får ju faktiskt äran att vara med Yours Truly, och jag tror iallafall inte att han går och hoppas på mer. Beundrare kan man väl inte få för många av ändå?

Vidare, så var Yvig min fina kille. Den snälla. Den juste;a. Den som inte körde spelet, och så fick jag ändå reda på att han varvat mig under, vad jag såg som, vår mysigaste, mest innerliga period.
...And now he lost his soul, to a woman so heartless.


Jag önskar vi hade fel.

Jag skulle ge så mycket för att sova bakom dig inatt, tyngden av dina andetag efter att en sista gång ha känt trycket av dina fingrar kring min hals. Smset som inte blir skickat. Handen som, likt ett bränt barns, hålls innanför tröjan och inte sträcks ut. Oförmågan att slänga ett lilarandigt godispapper. Allt säger samma sak. Du fick mig att fly allt jag kämpat för att åstadkomma- och jag älskade det. Jag älskade allt du fick mig att känna! Nu saknar jag.

You dazzled me

Mitt största mål var ditt välbefinnande. Kan jag inte bidra till det biter jag ihop och önskar dig lycka till. Med hela mitt hjärta.

RSS 2.0